Lokale meieriprodukter

En smak av tradisjon

Kontakt oss

Kvalitetsprodukter for enhver anledning

Velkommen til Monssveen Gaards produktutvalg. Vi produserer en rekke høykvalitets meieriprodukter, alle laget av melk fra vår egen besetning. Se vårt utvalg og finn dine favoritter!

Gaardsmeieri

På det nye gaardsmeieriet produserer vi pultost, rømme og smør. Pultosten vår er en mild type som ved lagring blir smørbar og sterkere. Ekte rømme lages av pasteurisert fløte og syrnes med egen syrekultur. Hemsmøret kinnes av ekte rømme og saltes med havsalt.

Vi har kryddersmør til de forskjellige årstider:

  • Vår: Smør til lam
  • Sommer: Smør til grill
  • Tidlig høst: Smør til fisk
  • Sen høst og før jul: Smør til rakfisk

På våren lager vi pottost (kalvdans) av førsteklasses råmelk. Rabarbrasyltetøy er godt egnet til pottost, men er også fint pålegg. Alle våre melkeprodukter lages av pasteurisert melk fra egen besetning. Gaardsmeieriet er autorisert.

Meieriutsalget

Vi tilbyr et bredt utvalg av meieriprodukter, inkludert pultost, hemsmør, monssveensmør, lauksmør, ekte rømme, saup, surost, pottost og rabarbrasyltetøy. Husåbrød er også tilgjengelig.

Åpent hver dag etter avtale på tlf. 62 36 48 97.

Pultostproduksjon

Vår pultost produseres på garden med fokus på tradisjon og kvalitet. Pakking foregår i vårt eget meieri, hvor vi sørger for at hver eneste pakke pultost holder høyeste standard.

Smørproduksjon

Smøret vårt kinnes av pasteurisert, syrnet fløte, og saltes før det pakkes i 250 grams bokser. Dette smøret passer perfekt til både daglig bruk og ved spesielle anledninger.

Lauksmør

Vi lager lauksmør i fire varianter. Alt smøret saltes og krydres av nykinnet hemsmør. En nytelse for ganen!

  • Vår: Til lam
  • Sommer: Til grill
  • Tidlig høst: Til fisk
  • Sen høst fram til jul: Til rakfisk

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om våre produkter, eller ønsker du å avtale et besøk? Vi står klare til å hjelpe deg! Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for mer informasjon.

Kontakt oss